Potřebujete rychle větší obnos peněz nebo Vám dokonce hrozí exekuce? 


Získejte až 80% hodnoty vaší nemovitosti během 5 dnů. 

Na úvod se spojte s našimi finančními poradci, kteří jsou odborníky ve svém oboru. Vždy hledají nejlepší možná řešení přizpůsobená vašim specifickým potřebám. 

Potřebujete rychle prodat vaši nemovitost za maximální cenu? Máte obavy, že kvůli exekuci přijdete o svůj domov? 

Vaše finance můžete mít na účtu do pěti dnů. Exekuce nebo jiné dluhy pro nás nejsou překážkou. Jsme připraveni vaši nemovitost vykoupit nebo vám vyplatit její hodnotu a nechat vás v ní dále bydlet. Celý proces můžeme zajistit tak diskrétně, že se o něm nikdo, ani vaši nejbližší sousedé, nedozví. 

Mějte na paměti, že prvním krokem by mělo být kontaktování našeho hypotečního centra. Na základě vaší situace vám doporučíme nejvhodnějšího poradce. 

Nemějte obavy se se svým poradcem podělit o své finanční potíže. Je to odborník, který vám pomůže najít řešení i v těch nejtěžších situacích. Je důležité se problémem zabývat hned, jakmile se objeví, a být otevřený a upřímný. Nenechávejte situaci dojít až k exekucím a podobným komplikacím. 

Celou situaci probereme s vámi naprosto diskrétně. 

Pokud jste se už ocitli v nepříznivé situaci, neváhejte a kontaktujte nás hned dnes. 

Jsme připraveni vám s jakoukoliv situací pomoci zdarma. Naše jednání je vždy férové a bez skrytých háčků. 

Doporučujeme každému mít svého finančního poradce. Jeho výhodou je, že na rozdíl od advokáta mu neplatíte žádnou provizi. Finanční poradce je placený bankami, pojišťovnami a dalšími institucemi, jejichž produkty nabízí. Je to jakýsi obchodní zástupce, který vám může ušetřit nebo dokonce vydělat peníze. Dobrý finanční poradce by měl znát vaši finanční situaci, rodinu, zájmy a pracovní zařazení. Bohužel, realita bývá často jiná. Lidé se dostávají do finanční tísně a často se obrátí na méně výhodná řešení. Pamatujte, že do finanční krize se může dostat kdokoli, a to zejména v dnešní době. 

Kontaktujte nás nebo nám zanechte vzkaz.

Potřebujete peníze okamžitě? Jsme tu pro vás, přátelským tónem.