Soukromá inzerce nemovitostí ZDARMA.


Hledáte platformu, kterou navštěvují opravdový zájemci o nemovitosti? 

Spojíme Vás přímo s kupujícím nebo prodávajícím. U nás můžete inzerovat soukromě i pod RK. 

Každý zadaný inzerát osobně kontrolujeme a schvalujeme. Proto Vám doporučujeme zadávat inzerci o den dříve než na ostatní inzertní weby. Důvod? Převážně soukromým inzerátům věnujeme větší pozornost a v případě najakých nedostatků Vás budeme informovat a případně můžeme Váš inzerát upravit. Schválení trvá maximálně 24 hodin a před jeho "vypuštěním do světa" odešleme Vaši nabídku poptávajícím, kteří hledají podobnou nemovitost. Tím Vám dokážeme ušetřit mnoho času i peněz vydaných na inzerci atd. Samozřejmě záleží jak se domluvíme. 

Zadat inzerát

Mohla by Vaše nemovitost zaujmout Vietnamskou komunitu? Velkou výhodou při prodeji může být právě inzerce ve vietnamštině. Díky naší službě oslovíte okažitě více zájemců. Kupní síla této komunity je obrovská.  V případě, že využijete službu překladu inzerátu, tak Vám bude k dispozici náš překladatel, který Vám pomůže s celým obchodem. 

Překlad inzerátu

Před samotnou inzercí nemovitosti Vám doporučujeme využít služeb našich odhadců nemovitostí. Nejdůležitější při prodeji je správné stanovení ceny. Navíc Vám náš odborný posudek pomůže s prodejem Vaší nemovitosti. Máte tak v ruce dokonalý nástroj. 

Odhad nemovitosti

Pokud váháte jestli se do prodeje nemovitosti pustit sami nebo s realitní kanceláří, tak Vám doporučujeme se nejdříve poradit. Nabízím Vám bezplatné konzultace, kdy Vám naši specialisté přesně řeknou jak takový obchod probíhá a co můžete očekávat. Ovšem každý obchod je specifický a nikdy Vám nikdo neřekne dopředu, jak přesně bude probíhat. 

Realitní poradna

 

 

Poptat službu