Hypotéka - úvěr zajištěný nemovitostí. 


Společnost "Nemovitost s odhadem s.r.o." se na vzniku zakládá s vizí stát se spolehlivým partnerem našim klientům. 

Plně si uvědomujeme, že prodej nemovitosti není jen otázkou financí, ale také emocí. Vaše nemovitost představuje mnohem více než pouhou budovu - je to domov, kde se rodí vzpomínky a tvorí se životní příběhy. Proto při jejím prodeji klade důraz nejen na její ekonomickou hodnotu, ale také na význam, který pro vás představuje. 

Prodej nemovitosti

Považujeme nákup nemovitosti za rovnocenně důležitý. S vědomím, že starší nemovitosti mohou často skrývat technické i právní problémy, jsme připraveni vás provést celým procesem. Je zcela běžné, že některé stavby nebo přístavby nejsou řádně zapsané v katastru nemovitostí. 

Koupě nemovitosti

Pokud se rozhodnete prodat nemovitost sami, vřele doporučujeme konzultovat tento krok s našimi odborníky. Pro vaši lepší orientaci jsme připravili krátký test, který vám pomůže zjistit, zda máte všechny potřebné znalosti k tomu, abyste mohli nemovitost prodat samostatně.

Realitní poradna

Jestliže se ocitnete v situaci, kdy potřebujete rychle získat finanční prostředky z prodeje nemovitosti, jsme tu pro vás. Nabízíme výkup nemovitosti a možnost zůstat bydlet ve formě nájmu. Jsme otevřeni domluvě a maximální diskrétnost je pro nás samozřejmostí.

Nabídka výkupu nemovitosti, Tón hlasu: přátelský