Nevíte jaká je cena Vaší nemovitosti?


Přestaňte spoléhat na cenové mapy a algoritmy a neklamte si falešnými sliby realitních makléřů. Obracejte se raději na skutečné odborníky v oboru nemovitostí.

Naše služby jsou založeny na znalostech a zkušenostech soudních znalců a certifikovaných odhadců ze všech bank. Pro každou nemovitost nabízíme odhad tržní hodnoty, který je zásadní pro správné stanovení její ceny.

Přestože v České republice působí obrovské množství realitních makléřů, pouze několik desítek certifikovaných odhadců dokáže správně určit hodnotu nemovitosti. Tito specialisté jsou zodpovědní za hodnocení nemovitostí kupovaných na základě úvěrů jako jsou hypoteční úvěry nebo úvěry ze stavebního spoření.

Pouze skuteční odborníci mají reálnou představu o cenách nemovitostí na českém trhu. Své transakce svěřte těmto profesionálům.

Všechny nemovitosti v naší nabídce jsou právně i technicky prověřeny, což přináší výhody pro všechny zúčastněné strany. Prodávající tak nabízí nemovitost, která prošla důkladnou kontrolou a kupující může mít jistotu při obchodování.

Jednoduše řečeno, nabízíme férový obchod pro všechny.

Chcete-li koupit nemovitost přímo od majitele nebo z nabídky jiné realitní kanceláře bez rizika ztráty rezervačního poplatku, obraťte se na naše odhadce. Ti Vám pomohou s prohlídkou nemovitosti, provedou její kompletní právní i technické prověření a vyhotoví znalecký posudek vhodný pro jakoukoliv banku. Když využijete služeb našich hypotečních specialistů, zpracujeme Vám zároveň s odhadem takzvaný prescoring v bance, a tak během maximálně tří dnů budete vědět, zda Vám úvěr bez problémů schválí.

Znát aktuální hodnotu Vaší nemovitosti je důležité i z hlediska pojištění. Pokud máte starou pojistnou smlouvu, je velmi pravděpodobné, že je Vaše nemovitost v současnosti podpojištěna. V případě škody by Vám pojišťovna mohla snížit vyplacení pojistného plnění. Nechte si své pojistné smlouvy zkontrolovat našim specialistou.

Pokud je součástí dědictví nějaká nemovitost, je třeba vyřídit posudek hodnoty nemovitosti pro dědické řízení. Tento posudek lze zpracovat bez nutnosti osobní návštěvy nemovitosti.