Úvěry pro firmy a podniky? Žádný problém. 


Výhodné podnikatelské úvěry pro vaše podnikání: získejte finanční prostředky, které potřebujete pro růst a rozvoj vašeho podnikání.

Podnikatelský úvěr je speciálně navržený pro potřeby podnikatelů, živnostníků a firem. Je určen pro profinancování obchodních potřeb a nelze ho využít pro soukromé účely. Vzhledem k tomu, jak často se podnikatelé mohou setkat s výzvami, jako jsou opožděné platby od zákazníků, jsou podnikatelské úvěry v Česku poměrně hojně zastoupeny. Tyto úvěry mohou pomoci překlenout přechodné finanční nedostatky.

Nabízíme širokou škálu podnikatelských úvěrů, včetně:

Provozní úvěr: Tento typ úvěru je navržen pro financování provozních potřeb podnikání, jako je nákup zásob, materiálů nebo úhrada pohledávek. Provozní úvěr může být poskytnut jako krátkodobý, střednědobý nebo dlouhodobý úvěr podle vašich potřeb.

Kontokorentní úvěr: Tento úvěr funguje podobně jako kontokorent na běžném účtu, ale je určen pro vyšší částky. Je ideální pro situace, kdy dochází k nesouladu mezi příjmy a výdaji podnikání.

Investiční úvěr: Tento úvěr je určen pro financování investičních celků, jako jsou developerské projekty nebo nákup majetku.

Kontaktujte nás dnes a společně probereme vaše plány a potřeby. Jsme zde, abychom vám pomohli najít nejlepší řešení pro vaše podnikání.

Chcete se dozvědět více? Klikněte zde pro více informací.