Reality / nemovitosti


Společnost "Nemovitost s odhadem s. r. o." byla založena s myšlenkou stát se partnerem našim klientům. 

Chápeme, že prodej nemovitosti je nejen finanční, ale také emocionální záležitostí. Vaše nemovitost je více než jen budova - je to místo, kde se rodí vzpomínky a životní příběhy. Při jejím prodeji proto věnujeme nejvyšší pozornost nejen její ekonomické hodnotě, ale také významu, který pro vás má. 

Prodej nemovitosti


Koupi nemovitosti považujeme za stejně důležitou. Starší nemovitosti mohou často skrývat jak technické, tak právní nedostatky. Je zcela běžné, že některé stavby nebo přístavby nejsou řádně zapsané v katastru nemovitostí. 

Koupě nemovitosti


Pokud se chystáte prodat nemovitost sami, doporučujeme konzultovat tento krok s našimi odborníky. Připravili jsme pro vás také menší test, který vám pomůže posoudit, zda máte všechny potřebné znalosti k tomu, abyste mohli nemovitost prodat samostatně.

Realitní poradna

Pokud se vám dostane do situace, kdy potřebujete rychle získat finanční prostředky z prodeje nemovitosti, jsme zde pro vás. Nabízíme výkup nemovitosti a možnost dalšího bydlení ve formě nájmu. U nás je vše otevřené domluvě a maximální diskrétnost je pro nás samozřejmostí.

Nabídka výkupu nemovitosti