Hledáte ten nejvýhodnější úvěr? 


Ať už máte v plánu pořízení nemovitosti, rekonstrukci, investici do podnikání nebo pořízení nového vozu, naši specialisté na úvěry jsou tady pro vás. 

Úvěr není jen závazek, ale také příležitost. Správně nastavený úvěr může generovat zisk. Díky kombinaci úvěrů, refinancování a dalším strategiím můžete ušetřit značnou část rodinného rozpočtu. Klíčem je znát všechny možnosti a nastavit úvěr tak, aby vám co nejlépe vyhovoval. Naši specialisté jsou tady, aby vám v tom pomohli. Poskytnou vám bezplatné poradenství, představí vám různé možnosti a pomohou vám vyjednat výhodné podmínky u banky.

Finanční poradci

Když si půjčujete, nebo již půjčku máte, je důležité myslet na pojištění. Nejde jen o pojištění, které nabízí banka, ale o skutečné zabezpečení vašeho příjmu. Nic neohrozí váš finanční klid více než výpadek příjmu v době splácení úvěru.

Pojištění

Neopomíjejte také možnost spolupráce s NSO.

Každý úvěr, ať už osobní nebo firemní, představuje značnou zátěž pro rozpočet. Je proto zásadní se před jeho sjednáním důkladně poradit o všech variantách financování, které jsou pro vás dostupné. Ideální je konzultace s odborníkem na úvěry, který není vázaný na konkrétní banku a dokáže tak nabídnout nepředpojaté poradenství. 


Důležité je také pochopit, že každý úvěr by měl být šitý na míru potřebám klienta i konkrétnímu účelu, na který je potřeba peníze investovat - ať už se jedná o bydlení, auto, vzdělání, nebo cokoli jiného.

Náš tým ve společnosti Nemovitost s odhadem s. r. o. je vám k dispozici pro zprostředkování jakéhokoli typu úvěru. Nabízíme vám přátelský přístup a odborné poradenství, které vám pomůže najít nejlepší finanční řešení pro vaši situaci.